Blog

Rakenna joukkueellesi omia kyselyitä

21.1.2021

CoachTools valmennusalustan tammikuun päivityksessä toimme saatavillesi uuden ”kyselyeditorin” jonka avulla pystyt rakentamaan omia kyselyitä. Kyselyeditori on erittäin helppokäyttöinen, tekemäsi kyselyt tallentuvat alustalle ja pystyt toistamaan kyselyn, vaikka useamman kerran kaudessa. Urheilijoiden vastaukset tallentuvat alustalle selkeään raporttinäkymään, josta vastauksien läpikäynti on helppoa.

CoachTools:n kyselyeditorilla pystyt nyt ensimmäisessä vaiheessa rakentamaan kyselyitä, joihin voit valita erilaisia vastaustapoja. Nyt ensimmäisessä vaiheessa voit valita vastausvaihtoehdoksi vapaan sanan osion tai numeerisen arvion 1-7 välillä. Pystyt itse määrittelemään vastauksien ”arvot” sanallisesti.
Raportoinnista näet normaaliin tapaan kyselyyn vastaajien määrän ja raportiikka näkymästä näet ketkä urheilijoista ovat vielä vastaamatta kyselyyn. Raportteihin kertyy kaikkien vastaukset ja pystyt tarkastelemaan koko joukkueen vastauksia tai valita yksittäisen urheilijan vastaukset tarpeesi mukaan.

Olemme tehneet sinulle avuksi Urheilupsykolgian näkökulmasta valmiitakin kyselyitä. Löydät alustalta muun muassa valmiita kyselyitä tukemaan urheilijalähtöistä kausiprosessia. Kausikyselyt antavat valmentajalle olennaista tietoa urheilijan arvoista ja tuntemuksista. Kyselyt sitouttavat urheilijan tavoitteisiinsa ja toimimaan arvojensa mukaisesti.

Lue lisää Kausikyselyistä