Blog

Hockeyettan ottaa seuraavan askeleen urheilupuolen kehittämisessä

31.8.2022

Maailma muuttuu vauhdilla ja digitaaliset työkalut yleistyvät joka saralla. Se mikä toimi eilen hyvin voi toimia huomenna eri tavalla toteutettuna vieläkin paremmin ja helpommin. Uudet sukupolvet ovat jo erilaisilla alustoilla – mitä käy, jos me urheilussa emme pysy kehityksessä mukana? Hockeyettan haluaa pysyä kehityksen tasalla ja mahdollistaa jäsenseuroille käyttöön parhaat mahdolliset työkalut. Laajojen selvitystöiden perusteella markkinoiden parhaaksi toimijaksi vahvistui CoachTools-valmennusalusta sen helppokäyttöisyyden, monipuolisuuden sekä ammattilaisten miettimän käyttöönottoprosessin ansiosta.

Liiga on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen CoachToolsin kanssa, joka on digitaalinen alusta harjoittelun suunnitteluun ja analysointiin. ”Hyvä työkalu seurojemme valmentajille ja valmennuksen johdolle valmentamisen systematisoimiseksi ja organisoimiseksi”, sanoo liigan johtaja Mats ”Horndal” Johansson.

Mikä on CoachTools?

Yksinkertaisesti selitettynä, se on alusta, johon on koottu yhteen paikkaan kaikki tärkeimmät työkalut harjoittelun suunnittelusta yksittäisen urheilijan ymmärtämiseen. Alusta, joka helpottaa valmentajia ja valmennuksen johtoa säästämään aikaa ja parantamaan laatua digitaalisten työkalujen avulla. Hockeyettan luottaa jatkossa CoachTools-valmennusalustaan.

”Uskomme ja toivomme, että se auttaa monia liigassa. Loistava työkalu seurojemme valmentajille sekä valmennuksen johtoon, jotta he voivat systematisoida ja organisoida valmennuksiaan.” Liigajohtaja Mats ”Horndal” Johansson

Gabriel Hermansson, CoachToolsin myyntipäällikkö Ruotsissa, on tyytyväinen yhteistyöhön Hockey Ettanin kanssa. ”Olemme olemassa, jotta valmentajien ja muiden valmennuksen parissa työskentelevien arki olisi sujuvampaa. Valmentajat voivat siirtyä kynästä ja paperista digitaalisiin työkaluihin ja jakaa tietoa pelaajien, seuran ja kenen tahansa mukana olevan kanssa”, hän sanoo.””

Hermansson jatkaa: ”Yhteistyö tarjoaa seuroille ja valmentajille matalan kynnyksen aloittaa valmennuksen kehittäminen CoachTools-valmennusalustan avulla. Työmme lähtökohtana ovat olleet valmentajien tarpeet, ja olemme kehittäneet CoachTools-valmennusalustaa valmentajia kuunnellen, joten CoachTools on alusta, jota ohjaavat vahvasti valmentajien tarpeet. Se on helppokäyttöinen ja kokoaa kaikki työkalut yhdelle alustalle. Tämä on meille tärkeää, jotta voimme tarjota lisäarvoa seuroille samalla kun opimme ja kehitämme alustaa. Työskentelyssä Hockey Ettanin kanssa yhdistyvät nämä molemmat näkökohdat, ja tästä syystä olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä.”

Liiga on allekirjoittanut monivuotisen sopimuksen CoachToolsin kanssa.

 

Kysymyksiä ja lisätietoja varten – ota yhteyttä:

Gabriel Hermansson, CoachTools
+46 76-317 66 88
[email protected]

Mats Johansson, Hockeyettan
[email protected]