Blog

Maailman suurin salibandyseura kehittää valmentamista

29.6.2022

Maailman suurin, 1300-lisenssipelaajan salibandyseura Täby FC, on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen CoachToolsin kanssa. Täby FC digitalisoi CoachTools-valmennusalustalla harjoittelun suunnittelun ja analysoinnin.

”Kauden 2021/22 aikana rakensimme uutta pelaajakehityssuunnitelmaamme rinnakkain toiminnan uudelleenkäynnistämisen kanssa. Keskityimme vahvasti valmentamisen kehittämiseen, joka tapahtuu valmennusjohdon tapaamisissa tapahtuvan tiedonvaihdon kautta. Valmentajien johdonmukainen toive on ollut löytää seuralle yhteinen valmennusalusta työllemme, jota haluamme tehdä. CoachToolsin avulla tämä onnistuu fantastisesti ja voimme rakentaa, sekä toteuttaa haluamaamme suuntaan menevän mallin työskennellä harjoitussisältöjen kanssa. Lisäksi se antaa SSL:n, Allsvenskanin, 1. divisioonan ja Juniorallsvenskanin valmentajillemme mahdollisuuden videoanalyysiin, jonka avulla pelaajia voidaan kehittää yksilöllisesti ja joukkueita kollektiivisesti. Viime kädessä tämä toiminta johtaa menestykseen eliitti-joukkueillemme ja antaa samalla kärkipelaajillemme edellytykset ottaa lopullinen askel kohti A-joukkueitamme, mikä on tärkeä painopistealue tulevaisuudessa. ” – Alexander Brinkmann, seurajohtaja Täby FC.

”Olemme erittäin ylpeitä voidessamme julkaista yhteistyöstämme maailman suurimman salibandyseuran kanssa. Yhteistyömme kautta tuemme ja kehitämme Täby FC:n valmentamista ja saamme samalla palautetta tulevaisuuden kehitystarpeista. CoachTools – valmennusalusta, joka on kehitetty keskittyen sekä valmentajien että urheilijan tarpeisiin, ja suuntaamme kohti valmentamisen tulevaisuutta. Visiomme on rakentaa arvokkaita urheiluympäristöjä, jotka edistävät menestymistä urheilumaailmassa. Yhdessä Täby FC:n kanssa saavutamme tämän urheilijakeskeisen lähestymistapamme avulla.” – Eero Juvonen, CoachToolsin kansainvälisen toiminnan johtaja.

CoachTools otetaan käyttöön seuran toiminnassa kaudella 2022/23. Lisäksi seuran Skills Camp Summer Edition 22 -leiri tarjoaa videoanalyysin kaikille osallistujille, CoachTools on mukana myös 12.-14. elokuuta järjestettävän Newbody Cupissa. Kun Täby FC järjestää syyskuussa IFU-areenalla lähes 500 osallistujaa käsittävän avausleirin, CoachTools on paikalla kouluttamassa noin 50 valmentajaa alustan ominaisuuksiin, mikä on tärkeä osa sen käyttöönottoa.

Yhteystiedot:

Alexander Brinkmann,
seurajohtaja Täby FC
[email protected]

Eero Juvonen
kansainvälisten toimintojen johtaja
[email protected]

Tietoa CoachToolsista:

CoachTools on valmennusalusta, jossa on kaikki tarvittavat työkalut piirtotaulusta tapahtumien suunnitteluun ja palautteen saamiseen urheilijoilta. Helppokäyttöinen alusta valmentajille ja valmennuksen johtajille, jonka keskiössä on urheilija. Tehokkaan ja yksinkertaisen digitaalisen työkalun avulla säästät aikaa, parannat laatua ja luot paremmat edellytykset menestykselle.

Lisätietoja löydät osoitteessa www.coachtools.net