Blog

Videotyökalu julkaistu! – Klippaa, piirrä ja jaa leikkeet

17.5.2022

Tehosta oppimista videoiden avulla 

Nykyaikaset digitaaliset työkalut tuovat erilaisia hyötyjä tämän päivän valmentamiseen. Videoiden käyttö valmentamisessa lisääntyy koko ajan – niin harjoitteiden kuvaamisessa kuin pelitapahtumien purkamisessa urheilijoille. Valmentajat klippaavat peleistä oleellisimmat onnistumiset sekä kehitettävät osa-alueet ja jakavat ne urheilijoille. Klippien kautta urheilijat pystyvät hahmottamaan tilanteet ja niihin vaikuttavat tekijät paremmin. Piirtämällä ja korostamalla videoissa erilaisia tilanteita tulee oppimisesta havainnollisempaa urheilijoille.

Helppokäyttöinen klippaustyökalu

Markkinoilla on saatavilla lukuisa määrä erilaisia videotyökaluja. Jokaiselle löytyy omansa tarpeiden sekä talouden mukaan. CoachTools-videotyökalu tuo arvoa laajalle määrälle valmentajia. Jos haluat helppokäyttöisen työkalun jolla pystyt tekemään klippejä, piirtämään, esittämään videoita ja vaikka osallistamaan urheilijat klippien tekemiseen olet löytänyt työkalun itsellesi. Videotyökalun kehittämisessä on huomioitu helppokäyttöisyys joten käyttö on myös sujuvaa.

Kaikki tarvittavat valmennustyökalut yhdellä alustalla

Videotyökalu täydentää CoachTools-valmennusalustan jo ennestään laajaa ominaisuustarjontaa.  Löydät valmennusalustalta kaikki tarvittavat valmennustyökalut tapahtumien suunnittelusta urheilijoiden kuulemiseen. Tehokkaiden ja helppokäyttöisten digitaalisten työkalujen avulla säästät aikaa, parannat laatua ja mahdollistat tien menestykseen.