Blog

Jaa joukkue ryhmiin ja suunnittele ryhmille omat sisällöt harjoitukseen

17.3.2021

Ryhmäharjoitus-ominaisuus helpottaa valmentajaa suunnittelemaan urheilijalähtöisiä harjoituksia. Pääset jakamaan joukkueen pienempiin ryhmiin ja jokaiselle ryhmälle suunnittelet yksilölliset sisällöt. Ryhmän koko voi olla pienimmillään yksi urheilija joten henkilökohtaisen sisällön jakaminen ryhmäharjoituksen avulla on myös mahdollista.

Missä tilanteissa saat ominaisuudesta hyötyjä
Urheilijoille suunnitellut fysiikkaharjoitukset usein poikeavat toisistaan hyvinkin paljon. Osalla urheilijoista fysiikkaohjelma keskittyy esimerkiksi jalkojen, -toisilla taas ylävartalon lihaksiston kehittämiseen. Ryhmäharjoitus-ominaisuudella pystyt perustamaan fysiikkaharjoituksiin jokaiselle ryhmälle omat ohjelmat.

Nuoremmissa ikäluokissa  harjoitusryhmien osallistujamäärät nousevat jopa 50 urheilijaan. Ikäluokan treenit toteutetaan samalla kertaa, mutta pienemmissä ryhmissä. Ryhmäharjoitus toiminnolla saat jaettua ison ryhmän pienempiin osiin ja jaettua jokaiselle ryhmälle omat sisällöt.  Myös valmentajat pystyvät osoittamaan eri ryhmiin, joka helpottaa myös esimerkiksi valmennustiimin jäsenten valmistautumista tapahtumiin.

Yksilöurheilussa usein harjoitellaan samanaikaisesti ryhmissä, mutta urheilijoilla on toisistaan poikkeavat sisällöt, joita he toteuttavat. Ryhmäharjoitusominaisuus antaa mahdollisuuden jakaa jokaiselle urheilijalle oman sisällön harjoitukseen.

Siirry ryhmäharjoituksen ohjeeseen tästä