Blog

Piirrä omat harjoitteesi auki CoachTools piirtotaululla

21.1.2021

Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittämä piirtotaulu on nyt julkaistu CoachTools-valmennusalustalla. Kehitystyö piirtotaulua varten alkoi hyvissä ajoin viime vuoden puolella asiakashaastatteluiden merkissä. Haastattelimme useita asiakkaitamme useasta eri lajista ja kysyimme suoraan käyttäjiltä mitkä ominaisuudet heitä helpottaisi valmentamisen arjessa. Saimme paljon hyviä vinkkejä, jotka otimme huomioon CoachTools-piirtotaulua kehittäessämme.

Piirtotaulu on julkaistu ensimmäisessä vaiheessa jalkapalloon, jääkiekkoon, salibandyyn sekä futsaliin. Sparrailemme parhaillaan asiakkaidemme kanssa uusia lajeja jotka julkaisemme porrastetusti kesään mennessä muun muassa koripallo, lentopallo, pesäpallo, cheerleading jne.

Mitä ominaisuuksia piirtotaulusta löytyy:
Piirtotaulun ensimmäisen vaiheessa keskityimme perusominaisuuksiin, helppokäyttöisyyteen sekä visuaalisuuteen. Alustalta löytyy piirtoominaisuudet ”vapaalla kädellä” piirrettäviin viivoihin joita tekoäly hieman siloittelee, suorat viivat sekä kaariviivat. Viivavalikko on hyvin laaja eli löydät varmasti tarvittavat viivat alustalta.

Kenttäpohjia on jokaisessa lajissa 5 erilaista ja jokainen pohja on saatavilla myös valkoisena jotta tulostaminen on helpompaa. Objekteja löytyy laajasti 5 eri värissä ja pelaajat löydät sivusta sekä ylhäältä kuvattuina, unohtamatta paljon käytössä olevia perusmerkkejä eli kolmiota, ympyrää ja rastia.

Voit piirtää useamman piirroksen yhteen harjoitteeseen. Pystyt dublikoimaan olemassa olevan piirroksen ja jatkamaan seuraa kuvaa samasta kuvasta tai halutessasi valitset seuraavan piirroksen pohjaksi uuden taulun. Tallennetut kuvat saat myös avattua uudestaan myöhempää variointia varten.

Laita meille palautetta piirtotaulusta tukeen ja ole mukana kehityksessä:

Linkki tukeen

Ajatuksissa on myös jatko kehittää piirtotyökalua. Kehityslistalla on paljon pieniä ominaisuuksia, joita voimme tuoda työkaluun ja sen lisäksi isoja ominaisuuksia kuten animaatiot, 3D tactical boardit ja niin edelleen. Näistä tulette kuulemaan tulevan vuoden aikana lisää.

Nyt sinulla on mahdollisuus hypätä mukaan ilmaisiin webinaareihimme ja nähdä livenä kuinka saat käytettyä piirtotyökalua arjessasi. Alla olevan linkin kautta pääset ilmoittautumaan ilmaisiin webinaareihimme: